Dames Kickboks Workout

Wil jij op een leuke en snelle maar wel op een verantwoorde manier calorieën verbranden je lichaam sterker en steviger maken en houden? Dan is deze activiteit zeker iets voor jou! Een Kickboksworkout is een nieuwe opkomende workout die erg in trek is bij de vrouwen.
In deze training komen verschillende trap- en stoottechnieken aan bod, niet te vergeten de vele spierversterkende oefeningen.

Je traint je conditie, lenigheid en reactie snelheid. Kort gezegd, de training die je nodig hebt om totaal in shape te komen!

Wat is het verschil tussen een les Kickboks en Kickboksworkout? Met de workout doe je bijna alles zoals bij Kickboks, maar er is geen sparren (vechten) bij.  De training kan beoefend worden vanaf 13 jaar.   Het is een goede weerbaarheids training en het volgen van deze lessen draagt bij aan het opbouwen van zelfvertrouwen, waardoor je steviger in je schoenen zult gaan staan. Een training is met muziek! Het is een intensieve conditietraining voor iedereen, die van pittig trainen houdt.

En je weet het… “The best way to be succesful is to be Fearless”…. dus…. knallen en gáán!!

Kleding: T-shirt –Trainingsbroek – (zonder schoenen)