Amier “The Finest” Abdulahad wint het 8-mans tournooi in Dortmund

A GLORIOUS VICTORY OF OUR FIGHTER,

Amier “The Finest” Abdulahad wins the 8 man tournament in Dortmund..

Gisteren heeft Amier een geweldige prestatie weten neer te zetten op het Kickboksgala in Duitsland. Het kickboksgala werd georganiseerd door Albert Szczyrba en er waren veel goede vechters te bewonderen.

Wij hadden 4 vechters voor dit evenement opgegeven en als eerste mocht onze jeugdvechtertje Ammar Alsayed de ring in. Ammar heeft super goed gevochten tegen een jongen met veel meer ervaring. Het gevecht ging redelijk gelijk op, maar Ammar nam vaker het initatief om aan te vallen waardoor hij zijn één kop langere tegenstander vast zette en combinaties maakte.. Het resultaat was ik niet helemaal mee eens, maar ik leg me er maar gauw bij neer. Volgende keer meer geluk!

Onze 2e vechter was Mo Cana Mohammed Ali.
Hij vocht netjes, pakte zijn punten en maakte leuke combinaties bij zijn tegenstander.
De partij ging hard tegen hard. Een prachtig gevecht. Maar helaas werd de partij onbeslist bevonden. Naar alle eerlijkheid vond ik en heel veel anderen dat de partij voor Mohammed was.. Zelfs mensen uit het publiek en Mohammed zelf die waren er verbaast over.
Maar ook hier heb ik mij bij de jury beslissing neergelegd. Dus helaas onbeslist voor onze jongen.

Azeddine Tanger heeft helaas niet goed gevochten. Hij kon niet in het spel komen en verloor zijn partij. De overwinning ging terecht naar zijn tegenstander. Na 5 winst achtereen in de C klasse was hier dan zijn eerste verlies.

Over onze Amier kan ik alleen maar zeggen dat hij gestreden heeft als een leeuw. Hij gaf alles maar dan ook alles wat hij in zich had.
Zijn 1e tegenstander was een moelijke vechter die constant naar voren kwam. Een sterke jongen met een super conditie. Maar Amier vocht scherp en heeft hem paar keer goed weten te raken. Een duidelijke eerste overwinning!

De 2e partij was kort en krachtig, Amier won deze in de 1e ronde op t.k.o. Het was zeker een sterke tegenstander met een aparte vechtstijl. Na 3 maal hem naar het canvas te hebben geslagen, 1x met een zuivere high kick, 1x met een gesprongen knie en een keer met hoekstoot was het voor de scheids duidelijk zat en de partij werd gestaakt.

De 3e en laatste partij, finale partij.
Spannend voor ons en voor alle publiek die met ons meegekomen waren. Zal Amier het waarmaken en ook deze winnen. “Ik ga het toernooi winnen waren zijn laatste woorden in de kleedkamer tegen mij”

Ik gaf hem een stevige knuffel en we gingen richting de ring.. Met opgeheven hoofd stapte hij de ring in.. Ook deze tegenstander was een sterke en een slimme jongen..
De partij begon en gelijk begon de harde confrontatie.. Gelijk in de eerste ronde wist Amier hem een paar keer goed te raken en door te komen, maar de tegenstander deed niet onder.. 1e ronde was voor onze topper.. Zo ook de 2e ronde en de 3e ronde ging redelijk gelijk op.. Uiteindelijk een dikke overwinning voor onze Amier..

Wat heeft hij gestreden op dit gala..
Grote complimenten van mij als trainer..
Nu na dit gala heeft Amier 12 B partijen in totaal gevochten, waarvan 10 winst partijen op rij???

Hij zal nu dan ook zijn 1e A partij vechten op 28 oktober op het gala Rumble Events in Scheemda..

Ciric Sports heeft nu 3 a vechters, Top!!!

Op naar de volgende overwinningen??????

Nebbe Ciric