Ciric Sports jeugd pakt prijzen tijdens kickboksgala in Leek

Een kort verslag over het kickboksgala waar wij van Ciric Sports aan hebben meegedaan.

Het gala, waar over het algemeen jeugd aan mee deed werd in Leek gehouden.

Allemaal hebben ze weer super goed gevochten. De één stapt met iets meer zenuwen de ring in waarbij een ander heel vrolijk de ring in loopt alsof die naar een kermisattractie gaat?

Uiteindelijk moeten ze allemaal het gevoel krijgen dat het vechten in de ring alleen maar een spel is, maar dat komt wel goed, gezien de sfeer die in ons Team heerst en hoe ze elkaar steunen.

Onze kleinste deelnemer Youssef Abdulahad heeft na verscheidene winst partijen op rij nu zijn partij helaas verloren op punten. Het kostte wat traantjes maar hij werd gauw opgebeurd door zijn teamgenoten. Hij heeft wel goed gevochten.

Bram van Veen was de 2e vechter die de ring instapte en over zenuwen gesproken, daar had Bram iets teveel last van. Hij vocht niet lekker en heeft helaas zijn partij verloren. Jammer volgende keer beter.

Ammar Alsayed was de 3e vechter die aan de bak moest. Het kan voor hem niet snel genoeg gaan want hij kan nauwelijks wachten totdat hij wordt opgeroepen. Ammar ging zijn tegenstander zonder aarzeling te lijf. Vanaf de eerste seconde was het alleen maar naar voren gaan. Zijn tegenstander kon de druk niet aan en verloor de partij door opgave.

Als 4e vechter was Gideon Vorenholt aan de beurt. Gideon had er ook erg veel zin in en dat was ook duidelijk te zien. Met zijn mooie technieken die hij zeker in huis heeft vuurde hij traptechnieken en mooie stootcombinaties op zijn tegenstander af. Uiteindelijk waar wij dachten dat de partij voor hem was bleek toch anders te zijn. De arm van de tegenstander ging omhoog tot onze grote verbazing. Niet getreurd volgende keer nog duidelijker proberen te winnen.

Als laatste mocht Djamila Passial de ring betreden, zij is 16 jaar en vecht nu in de klasse Nieuwelingen en won gister haar 2e partij. Nog 1 partij winst bij de Nieuwelingen en ook zij zal gepromoveerd worden naar de C klasse.

Djamila vocht tegen een pupil van Mike’s Gym en won deze overduidelijk. Haar tegenstandster kreeg ook 8 tellen te verduren en wilde door vechten maar kon het niet doen tegen de felle aanvallen van Djamila. Harde trappen en zo ook de felle en snelle stootconbinaties brachten haar naar het canvas. Djamila heeft hard gevochten en is zeer goed op dreef..Top!

Alle vechters hebben goed gevochten. Winst of verlies maakt niet uit als je maar met een voldaan gevoel de ring uitstapt, het zijn en blijven leermomenten..

Wij zijn trots op jullie, toppers!

Armen, Robin, Amier, Daniel en Baelyn bedankt voor jullie hulp???????