Ciric Sports wederom dik in de prijzen – gala Rumble Events

Ciric Sports wederom dik in de prijzen ?

Op het prachtige en super georganiseerde gala van Rumble Events hebben onze toppers weer super gepresteerd..

Wij hadden voor dit gala 8 mensen opgegeven, twee daarvan hebben helaas niet kunnen starten, overgebleven zijn 6 vechters..

Hieronder volgen de namen van de deelnemers en hun resultaat van dit gala:

Te beginnen met Djamilla Passial (in één woord super gevochten) zij vocht haar 1e partij bij de 16 jarigen en kwam uit tegen een felle en sterke dame.. Djamila vocht goed en luisterde goed naar de aanwijzingen die vanuit de hoek kwamen.. Zij heeft overduidelijk de partij met winst afgesloten?

Als 2e mocht onze nieuwkomer Prince Hategekimana de ring in.. Deze topper is nieuw bij onze sportschool gekomen en past zeker in onze groep.. Hij heeft goed gevochten maar verloor helaas zijn partij op punten?

Als 3e stapte Koen Vd Kruis de ring in.. Koen voelde zich lekker en had zin om te knokken..Maar als je lekker voelt wil nog niet zeggen dat je ook geweldig gaat draaien.. Wat hij ook probeerde het wilde er maar niet uitkomen en de partij eindigde uiteindelijk in onbeslist?

Als 4e mocht Jenny de Vegt haar tegenstandster trotseren.. Zij was gebrand en had er zin in.. Eenmaal in de ring liet ze ze de remmen los en ging er voluit tegenaan.. Ze overrompelde het meisje met haar felle aanvallen en raakt haar vaak op het hoofd.. Soms iets te onbeheerst maar dat was van beide kanten wel het geval..
Jenny won haar partij op punten?

De laatste 2 partijen waren van onze toppers, Amier Abdulahad en Armen “Wolverine” Hovhannisyan!
Hier valt niet veel over te zeggen dan dat ze beiden overduidelijk hun partijen met winst hebben afgesloten..

Amier heeft hier zijn 7e B partij gevochten en gewonnen..
Dit harde gevecht was een rematch tegen een jongen afkomstig uit Duitsland.. Deze wilde graag nogmaals tegen Amier vechten met het idee om dit keer van hem te winnen.. Maar helaas, hij kreeg dit keer nog een heviger pak rammel met daarbij ook nog 8 tellen in de 2e ronde.. In de 3e ronde zou dit zich bijna herhalen maar werd gered door de bel?

Armen stond dit keer tegen een jongen uit Roemenië.. Een slimme maar ook een sterke tegenstander die ook al heel veel A partijen op zijn naam heeft staan.. Alleen dit keer werd hij afgeremd door onze “Wolverine”

Armen toonde geen medelijden en liet deze jongen letterlijk en figuurlijk alle 4 hoeken zien.. Uiteindelijk nadat hij alle hoeken had gezien sloeg Armen hem met een linkse hoek naar het canvas en kreeg 8 tellen.. Uiteindelijk kon hij toch nog op zijn eigen benen staan.. De winst ging overduidelijk naar onze topper..

Alle vechters gefeliciteerd, ben trots op jullie!

Voor de organisatoren van het gala, Denis van der Giessen en Andre Stötefalk bedankt!
We hebben genoten van jullie gala????

Team Ciric Sports