Top prestatie van ‘de drie Musketiers’ op kickboksevenement Glorious Heroes, Groningen

Gisteren hebben wij van Ciric Sports weer een Top avond beleeft op het prachtige en drukbezochte Kickboksevemement van Glorious Heroes, Enfusion Live!

Wederom hebben mijn 3 A vechters, (De 3 Musketiers? als bijnaam ) een super prestatie neergezet en hun partijen met winst weten af te sluiten.

Voordat ik de vechters noem wil ik al het publiek bedanken dat aanwezig was op dit
(mag je niet missen evenement). Alleen het publiek uit Drachten waren veel meer als 100 mensen aanwezig zowel bij de VIP als tribune. Maar ook alle andere fans van andere omgevingen. Top!

Dankje wel allemaal dat jullie mee zijn gekomen. Ik weet zeker dat iedereen heeft genoten van onze vechters.

Ik zelf heb zeker genoten maar heb ook weer aardig wat positieve kritiek op mijn jongens..
Zo wie zo moeten ze vaker mijn auto gaan wassen en de zaal gaan boenen????
Dat gezegd te hebben zal ik even kort mijn vechters benoemen.

Als eerste mocht Amier “The Finest” Abdulahad de ring in. Amier begon rustig en pakte zijn punten. In de 2e ronde gekomen heeft hij dat gedaan wat afgesproken was. Super gedaan trouwens. Naast de zenuwen bedwingen toch nog even dat doen wat i moest doen.. Met een paar mooie combinaties van stoten sloeg hij zijn tegenstander neer en kreeg deze 8 tellen. Daarna ging Amier gelijk door en wist hem met een prachtige hoek naar het canvas te brengen en won Amier zijn partij op K.O.

Armen Hovhannisyan ‘Wolverine’ mocht als 2e door de touwen de prachtige ring in.
Over Armen kan ik kort zijn.  Armen won zijn partij met een prachtige getimde linkse hoek en op K.O. Dit gebeurde gelijk in de 1e ronde. Deze prachtige uitgevoerde techniek kwam eruit na een wisseling van mooie stoot en trap combinaties. Schitterend!

Robin “The king of the ring” Ciric mocht als 3e en laatste van de 3 musketiers de ring in. Robin kwam uit tegen Santino Verbeek, een vechter die uit de stal komt van onze legende Ernesto Hoost. Een sterke jongen die maar bleef aanvallen. Na de 3e ronde werd er als beslissing gegeven dat de partij onbeslist was dus moest er één 4e ronde komen.

Nadat beide vechters even rust hadden gehad begon de 4e en beslissende ronde. Er volop tegenaan was datgene wat Robin van mij mee kreeg en dat deed hij. Robin deed dat wat ik van hem vroeg en sloeg hard toe. Lekker bewegen ontwijken en toeslaan. De partij werd op punten beslist.

Gefeliciteerd jongens met jullie overwinning! Jullie hebben niet alleen mij maar ook het publiek weten te vermaken. Op naar de volgende gala en dat is onze eigen gala in Drachten en wel op zaterdag 16 december……..FIGHTERSGLORY !!!

Nebbe Ciric