Verslag Ubeda Future Champs in Nijmegen

Afgelopen zondag hebben wij van Ciric Sports het gala bezocht van Joop Ubeda in Nijmegen, Ubeda Future Champs. Het was een leuk gala, goed georganiseerd alles verliep netjes en in een vlot tempo.

Wij hadden 3 vechters voor dit gala staan. Onze grote topper Armen “Wolverine” Hovhannisyan, Azeddine Tanger en Gideon Vorenholt

Alle drie hebben goed gevochten maar helaas vielen niet alle drie in de prijzen.
Gideon had redelijk goed gevochten maar hij kan beter, helaas te veel ingehouden.

Azeddine vocht als een pitbull. Zijn tegenstander heeft nogal wat rondjes gemaakt in de ring, in zijn achteruit? Azeddine heeft zijn tegenstander geen 1 sec rust gegeven en was gebrand om deze partij met winst af te sluiten wat ook zeker gelukt is!

Onze grote topper Armen had de hoofdpartij van dit gala. Hij stond gematcht tegen een vechter van Team Holzken Angaar Afghan een goede en een sterke tegenstander. Hij was vergezeld in zijn hoek door Sjefke Weber en Nieky Holzken.

De partij was van grote klasse, mooi en hard. Ook hier ging het publiek juichend van hun stoelen door de felle acties in de ring. De partij begon en ging er lekker hard aan toe. Maar Armen had hier even pech, zijn lens was uit zijn oog gevallen en Armen wilde dit kenbaar maken aan de scheidsrechter. Die bedacht zich geen moment en gaf Armen 8 tellen.

En of het hier even om correct handelen gaat of niet een beetje tolerantie was op zijn plaats geweest. Dat is het zelfde als bij een vechter het bitje uit de mond valt, geven ze ook niet gelijk 8 tellen. Als dit meerdere keren zou gebeuren dan kun je zo’n vechter bestraffen. Jammer jammer jammer.

Maar goed beslissing was genomen en de winst was voor Angaar Afghan, zeker een felicitatie waard voor deze sterke knokker.

Gefeliciteerd toppers, goed gedaan?????