Verslag Warriors of the North, zaterdag 10 juni jl.

Na een druk bezocht gala vorige week in Groningen met super resultaten.. Zo stonden we gisteren weer met onze vechters in Drachten te schijnen met 3 jeugd en 2 senioren partijen op het gala van “Warriors of the North”

Een leuke gala waar heel veel jeugd aan bod komt met Nieuweling en enkele C klasse partijen.. Prachtig!

Voor Ciric Sports deden mee:
Youssef Abdulahad, Bram van Veen, Gideon Vorenholt, Jenny de Vegt en Djamilla Passial.

Youssef heeft helaas zijn partij op punten verloren.. jammer maar helaas! We gaan gewoon weer verder kleine topper❤

Bram van Veen mocht als 2e de ring in..
Hij had nog wat goed te maken van zijn vorige gevecht en deed dit.. Wow wow wow wat deed hij dit mooi.. Door zijn felle en leuke aanvallen met snelle combinaties bleek hij te sterk te zijn voor deze tegenstander.. Wat resulteerde in een dikke winst voor onze jongen?

Als 3e mocht onze mister techniek de ring in..
Gideon is een lieve jongen die zeer technish is in deze mooie sport.. Hij weet nog niet half hoe goed hij werkelijk is maar met de tijd zal die daar achterkomen.. Hij won de partij overduidelijk..

Als 4e mocht Jenny gaan knokken.. Haar uit België afkomstige tegenstandster was bijna 4 kilo zwaarder.. Afgesproken was 55 kilo.. Na een kort overleg met zn beiden hebben we de partij wel geaccepteerd..
Helaas was Jenny te enthousiast en te wild begonnen met de match.. Ze was veel te gefocust op haar tegenstandster zodat ze totaal niks met de aanwijzingen deed en wat uieindelijk tot een verlies van de partij leidde..

Zij had de partij kunnen winnen!!!

Als 5e en tevens de hoofdpartij van de avond mocht Djamila laten zien waarvoor zij zo hard getraind heeft..
Zij komt net een paar maanden geleden uit de Jeugd klasse.. Ze won in een zeer korte periode haar Nieuweling partijen en zit nu al in de C klasse.. Gisteren heeft zij zeker een super prestatie geleverd.. Haar tegenstandster die graag nog een keer tegen haar wilde opnemen kreeg gister haar zin..

Djamila traint veel en mist geen trainingen, wat gisteren resulteerde met een dikke overwinning van een meisje die veel meer wedstrijden als haar heeft gevochten en over een paar maanden de B klasse zou betreden..

Zij heeft goed geluisterd naar de aanwijzingen van mij als trainer.. The gameplan heeft ze goed opgevolgd en dit is haar beloning..
Djamila was zo op dreef dat ze haar tegenstandster 3 x 8 tellen bezorgde..
Grandioos!!

A great victory for this girl?

Alle toppers gefeliciteerd ?????❤

Nebbe Ciric